De Gezondheidspraktijk

sport

Sporten is gezond, dat weet iedereen. Maar sporten zonder of met een tijdelijk resultaat is frustrerend. Bij De Gezondheidspraktijk staan onze coaches klaar om het maximum uit je workout te halen, de motivatie hoog te houden en je uit te dagen.

We trekken je door moeilijke momenten én bouwen mentale en fysieke rustpunten in waar nodig. Omdat we geloven dat sporten voor meetbare resultaten hard werken is maar tegelijk ook haalbaar voor iedereen.

Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken zorgen wij dat het maximale gezonde resultaat haalbaar is in een zo kort mogelijke tijd.
Personal trainer

Personal trainer

Wil je je sportprestaties naar een hoger niveau tillen? Heb je zin om te sporten maar is tijd voor jou een kostbaar bezit? Dan is het inschakelen van een personal trainer misschien niet zo'n gek idee.
> Lees verder
E-Fit

E-Fit

Een zeer recente innovatie uit de fitnesswereld is E-Fit. Met deze nieuwe methode kan je een full body workout doen in slechts 20 minuten.
> Lees verder
Sportvoeding

Sportvoeding

Sporten in combinatie met de juiste voeding is hét recept tot succes. Ontdek wat de invloed is van eten op je sportprestaties- én resultaten.
> Lees verder
Rugscholing

Rugscholing

Rug- en nekklachten hebben een zeer grote impact op het dagelijks leven. Je bent of kent wellicht iemand die eronder gebukt gaat.
> Lees verder
Postnatale sportbegeleiding

Postnatale sportbegeleiding

Je lichaam letterlijk en figuurlijk weer in vorm krijgen na een bevalling kan een uitdaging zijn. Bij De Gezondheidspraktijk hebben we ruime ervaring met mama's die hun lichaam weer helemaal de baas willen zijn.
> Lees verder
Medische sportbegeleiding

Medische sportbegeleiding

Sporten als medicijn, dat is iets waar we sterk in geloven bij De Gezondheidspraktijk. Heb je nood aan professionele begeleiding na een blessure, operatie of wat dan ook?
> Lees verder
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be