De Gezondheidspraktijk

Sportvoeding

Sporten in combinatie met de juiste voeding is hét recept tot succes. Je kan nog zo je best doen en intensief trainen, als je eten daar niet op afgestemd staat zul je niet de gehoopte resultaten behalen. Ontdek wat de invloed is van eten op je sportprestaties- én resultaten.
Zegt de 80/20 regel je iets? Dat is de verhouding van eten ten opzichte van je sportinspanningen. Een beter lichaam bestaat dus voor 20 procent uit de sportschool en 80 procent uit de keuken. Het belang van de juiste voeding valt dus moeilijk te onderschatten.

Ben je al goed op weg als het op sporten aankomt? Maar vraag je je af wat de juiste keuzes zijn op vlak van eten? Dan kan een coach zeker een meerwaarde bieden. We kijken naar je huidige eetgewoontes, geven advies en stellen een aangepast schema op met producten die je prestaties en resultaten naar een volgend niveau zullen tillen. Boodschappenlijstje check. En denk vooral niet dat je honger zal lijden!

aanpak

We gaan kijken naar je huidige eetgewoontes met behulp van een dagboek dat je zelf bijhoudt. Op basis van deze inzichten vullen we aan, geven we advies en schrappen we wat niet past. Alles met als doel je sportprestaties te verbeteren. Verwacht je aan een overzichtelijk schema met gezonde en lekkere producten die relevant zijn voor jouw lichaam en inspanningen. Sportvoeding is voor iedereen anders. We werken op maat van jouw lichaam en doelen.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Volg ons op Instagram @de_gezondheisdpraktijk
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be