De Gezondheidspraktijk

Pre- en postnatale kinesitherapie

Gezond zwanger zijn vinden we van groot belang. Kinesitherapie tijdens en na de zwangerschap kan tal van voordelen bieden. We kennen het vrouwelijk lichaam door en door en weten wat een jonge mama nodig heeft. De Gezondheidspraktijk, van jonge mama's voor jonge mama's.

aanpak

Bij pre- en postnatale kinesitherapie doen we graag eerst een screening van het lichaam. Zo komen we te weten wat jouw specifieke noden en doelen zijn. Elk lichaam is anders en een zwangerschap is veel meer dan alleen bevallen. We vinden het dan ook van groot belang jou eerst te leren kennen. We komen steeds met oefeningen die afgestemd zijn op jouw lichaam. Prenatale behandelingen duren 60 minuten. Bij postnatale kinesitherapie duren de behandelingen telkens 30 minuten.
Wij zijn gespecialiseerd in pre- en postnatale oefeningen, echografie en disfuncties van bekkenbodem en buikspieren. Zo leren we je omgaan met alle lichamelijke en psychische veranderingen tijdens de zwangerschap. Ongemakken als lage rugklachten, bekkeninstabiliteit en urineverlies kunnen zo voorkomen of behandeld worden.

Daarnaast bereidt prenatale kinesitherapie je ook voor op de bevalling zelf. We besteden in deze sessies veel aandacht aan het bekken, de rug en de ademhaling en bereiden je op een zachte en begripvolle manier voor op deze spannende gebeurtenis.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Volg ons op Instagram @de_gezondheisdpraktijk
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be