De Gezondheidspraktijk

LPG endermologie (afslanken)

Deze hoogwaardige techniek gaat door middel van lipomassage de huid op 100% natuurlijke manier behandelen. Via de bewegingen van de rollen werk je op een mechanische manier op het bindweefsel. Dit verhoogt de lokale doorbloeding wat leidt tot een verhoogde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. De productie lichaamseigen elastine, hyaluronzuur en collageen wordt opgestart en gestimuleerd. Niet voor niets wordt het ook wel omschreven als fitness voor de huid!
LPG endermologie is een revolutionaire machine die stilletjes aan ook Vlaanderen verovert. Velen zijn gebaat bij de positieve effecten van deze natuurlijke vorm van vet- en vochtafdrijving. Het principe van LPG endermologie is simpel.

Ze rolt de huid zachtjes op tussen 2 draaiende wieltjes. Ondertussen wordt de opperhuid licht naar boven gezogen, waardoor een knijpende effect ontstaat. Deze techniek is uiterst geschikt voor vrouwen én mannen met vochtophopingen en/of cellulitis. Omdat het een natuur-eigen proces is van het lichaam, beloven we geen onmiddellijk resultaat. Toch geven we de garantie dat het werkt na enkele sessies!

aanpak

LPG endermologie maakt alle vetkussentjes los. Toch vereist deze techniek enkele sessies om echt te kunnen slagen. Maak een afspraak voor een eerste behandeling bij een van onze therapeuten. Nadien wordt bepaald hoeveel sessies nog nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We sturen enkel onderbouwde en relevante inhoud, beloofd!
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be