De Gezondheidspraktijk

Postnatale sportbegeleiding

Je lichaam letterlijk en figuurlijk weer in vorm krijgen na een bevalling kan een uitdaging zijn. Bij De Gezondheidspraktijk hebben we ruime ervaring met mama's die hun lichaam weer helemaal de baas willen zijn. Onze kinesisten zijn zelf trotse mama's en kennen het vrouwelijke lichaam door en door.
Sport is goed voor je gezondheid én geest. Na een bevalling is het dus zeker wenselijk om je lichaam weer helemaal in vorm te krijgen. Toch vraagt het lichaam van een jonge mama een andere aanpak dan voor de zwangerschap. Het lichaam heeft namelijk hard gewerkt. Je zomaar smijten en té intensief sporten is geen goed idee. We weten wat het is, want we hebben zelf jonge mama's in ons team.

Gepaste begeleiding op weg naar een lichaam dat weer helemaal van jou is, daar helpen we graag bij. Dit gaat dan over sport maar zeker ook over de juiste voeding. We geven graag info over wat wel en niet te eten tijdens de zwangerschap, borstvoeding, gezonde voeding voor het kind en wanneer terug op figuur komen. Alles staat met elkaar in verbinding en daar is onze aanpak altijd op afgestemd.

aanpak

Bij postnatale sportbegeleiding doen we graag eerst een screening van het lichaam. Zo komen we te weten wat jouw specifieke noden en doelen zijn. Elk lichaam is anders en een zwangerschap is veel meer dan alleen bevallen, we vinden het dan ook van groot belang jou eerst te leren kennen. Na deze screening komen we met oefeningen en trainingsschema's die passen bij jou als persoon. 

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Volg ons op Instagram @de_gezondheisdpraktijk
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be