De Gezondheidspraktijk

moeilijke eters

Moeilijke eters hoeven zeker niet alleen kleuters te zijn. Kinderen van alle leeftijden kunnen moeite hebben met eten en bepaalde nefaste eetgewoontes ontwikkelen. Onze voedingsdeskundigen hebben ruime ervaring met het helpen veranderen van eetgewoonten bij kinderen.
Je kind weigert groenten te eten of zelfs nog maar iets nieuws te proberen? Klinkt dat herkenbaar? Het is een veel voorkomend probleem. Met alle frustraties en zorgen tot gevolg. Logisch ook, je wil tenslotte dat je kind voldoende en evenwichtig eet.

Je kan je kind echter niet dwingen om te eten. Dat kan zelfs een averechts effect hebben. Een voedingsdeskundige kan een oplossing bieden. Onze therapeuten weten hoe ze met kinderen moeten omgaan en zullen spelenderwijs zorgen dat je kind weer gezonde eetgewoontes ontwikkelt.

aanpak

Tijdens een intakegesprek brengen we het eetpatroon van je kind in kaart. Op basis van deze inzichten gaan we aan de slag met oefeningen. Alles met als doel om bepaalde (slechte) eetgewoonten spelenderwijs te doorbreken. Verwacht je aan een deskundige die écht naar je luistert en met jou en je kind werkt aan een lange termijn plan dat wérkt.

Een sessie duurt telkens 60 minuten. Het aantal sessies wordt bepaald voor de vooruitgang die het kind maakt. Oefeningen worden meegegeven zodat je ook thuis verder aan de slag kan.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We sturen enkel onderbouwde en relevante inhoud, beloofd!
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be