De Gezondheidspraktijk

Voeding

Iedereen heeft een persoonlijke relatie met voeding. De ene eet zich rond uit emotie, de andere krijgt geen hap door de keel als gevolg van stress. Het ene kind lust werkelijk niets en als zwangere vrouw lees je ieder pakje na op wat mag en wat niet. Er zijn evenveel waarheden als fabels als het over voeding gaat. En nog meer trends dan in de damesmode.

De gezondheidspraktijk helpt mensen in iedere fase van hun leven hun weg te vinden naar een gezond voedingspatroon. Dit doen we door écht te luisteren, doortastende oefeningen te doen en haalbare adviezen te geven. Geen verboden lijstjes, geen moeten. Wel een lekker haalbaar voedingspatroon met knappe resultaten tot gevolg, en dat alles op smaak van de klant.
Afslanking

Afslanking

Van het woord afvallen houden we niet. Het cijfer op de weegschaal is tenslotte een hol begrip. Liever spreken we van afslanken. We begeleiden je op weg naar een gezond en vitaal lichaam.
> Lees verder
Emotioneel eten

Emotioneel eten

De relatie met eten is voor iedereen anders. De ene doet aan overdaad als het even wat minder gaat terwijl de ander geen hap meer door de keel krijgt als gevolg van stress.
> Lees verder
Moeilijke eters

Moeilijke eters

Moeilijke eters hoeven zeker niet alleen kleuters te zijn. Kinderen van alle leeftijden kunnen moeite hebben met eten en bepaalde nefaste eetgewoontes ontwikkelen.
> Lees verder
LPG Endermologie

LPG Endermologie

LPG endermologie is een revolutionaire machine die stilletjes aan ook Vlaanderen verovert. Velen zijn gebaat bij de positieve effecten van deze natuurlijke vorm van vet- en vochtafdrijving. Het principe van LPG endermologie is simpel.
> Lees verder
Ondergewicht

Ondergewicht

Ondergewicht is iets wat vaak onderschat wordt. Heel vaak ligt de focus op gewicht verliezen maar er zijn ook mensen die gezond willen bijkomen. Bij ondergewicht ben je te licht voor je lengte of weeg je te weinig voor een goede gezondheid.
> Lees verder
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be