De Gezondheidspraktijk

E-Fit

Een zeer recente innovatie uit de fitnesswereld is E-Fit. Met deze nieuwe methode kan je een full body workout doen in slechts 20 minuten. Deze sessies worden op maat gemaakt en staan onder voortdurende begeleiding van een professionele coach.

hoe het werkt

Een E-fit toestel maakt gebruik van 20 E-pads die in een vest, broek, arm- en kuitgordels verspreid zitten. Tijdens het uitvoeren van een training op de sturen de E-pads impulsen naar je spieren, vetlaag, bindweefsel en huid. In tegenstelling tot een traditionele fitnessbeurt waarbij je gemiddeld 30% tot 40% van je spieren traint, bereikt E-fit 90% van je spieren. De impulsen van E-fit bereiken spieren die anders nooit geactiveerd zouden worden. Een sessie met de E-fit staat onder begeleiding van een professionele coach.
E-Fit, de naam alleen al doet misschien een belletje rinkelen. Deze innovatieve techniek maakt gebruik van elektrostimulatie waardoor je spieren samentrekken op hoog tempo. E-Fit staat gekend als een zeer efficiënte en snelle manier om straffe resultaten te behalen. Ideaal als je een drukke agenda hebt of geen zin hebt om uren door te brengen in de sportschool.

Een sessie van 20 minuten heeft hetzelfde effect van een intensieve workout van 90 minuten. Bovendien is het volledig pijnloos. Of je nu een échte fitnessgoeroe bent of totaal het tegenovergestelde, E-Fit is er voor iédereen.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Volg ons op Instagram @de_gezondheisdpraktijk
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be