De Gezondheidspraktijk

Personal trainer

Wil je je sportprestaties naar een hoger niveau tillen? Heb je zin om te sporten maar is tijd voor jou een kostbaar bezit? Dan is het inschakelen van een personal trainer misschien niet zo'n gek idee. Je ziet en hoort het vandaag de dag meer en meer maar wat houdt het nu juist in? We gaan er graag dieper op in!
Personal Trainer
Sporten is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. In sommige gevallen wil je een versnelling hoger schakelen. Dan is het interessant om een personal trainer in te schakelen. Bij De Gezondheidspraktijk kan dat. We begeleiden dagelijks sportievelingen met een hoge ambitie.

Bij het inschakelen van een personal trainer zullen de resultaten niet uitblijven, maar je moet er wel voor willen zweten!

Aanpak

Als je bij De Gezondheidspraktijk beroep doet op een personal trainer ga je een commitment aan met ons, maar vooral met jezelf. Je bepaalt samen met je coach een haalbaar streefdoel en werkt daar vervolgens keihard aan, onder professionele begeleiding. Trainingsschema's en voedingsadvies gaan hier hand in hand. Door een intensieve samenwerking leer je op korte tijd veel bij en leer je je lichaam én je grenzen nog beter kennen.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Volg ons op Instagram @de_gezondheisdpraktijk
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be