De Gezondheidspraktijk

(Sport) (postoperatieve) revalidatie

Verantwoord starten met bewegen na een zware blessure of operatie? Daar helpen we graag bij! Of het nu gaat over taping van gewrichten, oefentherapie of algemeen medisch bewegingsadvies, ons team staat je bij waar en wanneer dat nodig is.
Revalideren na een operatie of zware blessure is noodzakelijk. Kinesitherapie is uiterst zinvol om weer op de juiste manier in beweging te komen. Met behulp van mobilisaties en oefentherapie na je blessure of operatie, zorgen we voor een optimaal herstel van de betrokken weefsels.

aanpak

Om de aard van je letsel goed te begrijpen plannen we eerst een intakegesprek in. Op die manier komen we te weten wat jouw specifieke behoeften en noden zijn. Als we genoeg informatie hebben over de blessure of het geopereerde lichaamsdeel stelt de therapeut een behandelplan op en word je begeleid doorheen je hele revalidatie. De eerste sessie duurt 60 minuten, de daaropvolgende sessies duren 30 minuten. Een behandeling wordt enkel gestart op voorschrift of doorverwijzing van een arts.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We sturen enkel onderbouwde en relevante inhoud, beloofd!
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst