De Gezondheidspraktijk

Neurologische & geriatrische revalidatie

Na een (langdurige) ziekenhuisopname revalideren patiënten het best onder professionele begeleiding. Bij dit soort gespecialiseerde zorg voor ouderen gaan we na een breuk of letsel de persoon in kwestie zo goed mogelijk laten herstellen. Ook voor patiënten met neurologische aandoeningen staan wij klaar. Door middel van huisbezoeken gaan wij de oudere zo goed mogelijk ondersteunen op weg naar herstel.

aanpak

Aan de hand van een intakegesprek en een gericht onderzoek zal de therapeut jouw lichaam en behoeften in kaart brengen. Welke letsels zijn er? Zijn er operatieve ingrepen gebeurd? Welke complicaties zijn er? Op basis van het inzicht dat na zo'n onderzoek volgt, stelt de therapeut een behandelplan op met als doel je zo goed mogelijk te laten herstellen. Binnen een straal van 5 km komen we zelfs aan huis.

Tijdens de behandeling krijg je ook oefeningen en gerichte adviezen mee. Een behandeling duurt 60 minuten en neemt steeds met dezelfde therapeut plaats, in alle vertrouwen en comfort.

Als ouderen moeten revalideren doen ze dit best onder begeleiding van een professionele therapeut. Dit kan als gevolg van letsels of breuken zijn maar net zo goed bij neurologische aandoeningen zoals MS of de ziekte van Parkinson.

Bij De Gezondheidspraktijk hebben we ruime ervaring met de revalidatie en aangepaste zorg voor ouderen. De persoon krijgt een toegewijde therapeut waardoor de behandelingen in alle vertrouwen en rust kunnen doorgaan, met respect voor de noden en behoeften van de patiënt.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Volg ons op Instagram @de_gezondheisdpraktijk
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be