De Gezondheidspraktijk

afslanking

Van het woord afvallen houden we niet. Het cijfer op de weegschaal is tenslotte een hol begrip. Liever spreken we van afslanken. We begeleiden je op weg naar een gezond en vitaal lichaam. Wat het cijfer op de weegschaal ook mag zijn! Dit betekent concreet dat we zowel bij over- als ondergewicht de juiste begeleiding kunnen bieden.
Overgewicht is een steeds meer voorkomend probleem. Veelal proberen mensen deze overtollige kilo's en centimeters op zelfstandige basis kwijt te raken. Dat lukt niet bij iedereen. Zeker omdat er zoveel foute en verwarrende informatie te verkrijgen is. Je ziet het bos door de bomen niet meer!

(Crash)diëten werken niet op lange termijn. Ze zorgen voor het jojo effect wat het steeds moeilijker maakt een bepaald resultaat te behouden. Door af te stappen van diëten en over te schakelen naar een gezonde leefstijl , waar je de juiste balans vind tussen gezond en lekker, kan je op lange termijn het gewenste resultaat behalen én behouden.

aanpak

We brengen je huidige eetgewoontes in kaart aan de hand van gesprekken. Op basis van deze inzichten vullen we aan en geven we advies. Alles met als doel op een gezonde manier af te slanken. Naast voeding komen ook stress, ontspanning, beweging en slaap aan bod. Samen met jou maken we doelstellingen richting een gezondere leefstijl. De relatie met eten is voor iedereen anders. We werken op maat van jouw lichaam en doelen aan een lange termijn plan dat wérkt.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We sturen enkel onderbouwde en relevante inhoud, beloofd!
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be