De Gezondheidspraktijk

LPG endermologie

Deze hoogwaardige techniek gaat door middel van lipomassage de huid op 100% natuurlijke manier behandelen. Via de bewegingen van de rollen werk je op een mechanische manier op het bindweefsel. Dit verhoogt de lokale doorbloeding wat leidt tot een verhoogde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. De productie lichaamseigen elastine, hyaluronzuur en collageen wordt opgestart en gestimuleerd.. Niet voor niets wordt het ook wel omschreven als fitness voor de huid.

LPG endermologie kan je dus inzetten om cellulitis te verminderen, lokaal cm's te verliezen thv. de lage rug, flank, onderbuik of dijen.

Naast de werking van het toestel zelf wordt er ook gewerkt met aangepaste crèmes, afhankelijk van de huidproblematiek.
Deze kan je ook aankopen voor thuisgebruik.

Je kan terecht voor lichaamsbehandelingen op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Gelaatsverzorgingen via LPG endermologie kunnen enkel op woensdagmiddag en avond

LPG endermologie (afslanken)

Deze hoogwaardige techniek gaat door middel van lipomassage de huid op 100% natuurlijke manier behandelen. Via de bewegingen van de rollen werk je op een mechanische manier op het bindweefsel. Dit verhoogt de lokale doorbloeding wat leidt tot een verhoogde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. De productie lichaamseigen elastine, hyaluronzuur en collageen wordt opgestart en gestimuleerd. Niet voor niets wordt het ook wel omschreven als fitness voor de huid!

aanpak

LPG endermologie maakt alle vetkussentjes los. Toch vereist deze techniek enkele sessies om echt te kunnen slagen. Maak een afspraak voor een eerste behandeling bij een van onze therapeuten. Nadien wordt bepaald hoeveel sessies nog nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Een therapeutische litteken behandeling wordt enkel gestart op voorschrift of doorverwijzing van een arts. Komt u voor een esthetische behandeling kan u rechtstreeks boeken.

Tarieven:

LPG LICHAAMSBEHANDELINGEN zijn steeds in kuurvorm:

* 12 + 1 sessie gratis
* 16 + 2 sessies gratis

Afhankelijk of u voor 1, 2, 3 of meerdere lichaamszones komt betaal je 37, 47 of 67 euro per sessie. De behandelduur met toestel is dan respectievelijk 20,30 of 45 min.

Het LPG pak twv 25 € zit ook in de prijs van de abonnementen inbegrepen.
Voor en na de behandeling wordt er ook gebruik gemaakt van specifieke crèmes in functie van het beoogde doel(-en).

LPG GELAAT
Prijzen variëren tussen 20 en 60 euro per behandeling. Afhankelijk van hoeveelheid te behandelen zones, duur behandeling en gebruik van producten.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Volg ons op Instagram @de_gezondheisdpraktijk
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be