De Gezondheidspraktijk

LPG endermologie (therapeutisch)

Deze hoogwaardige techniek gaat door middel van lipomassage de huid op 100% natuurlijke manier behandelen. Via de bewegingen van de rollen werk je op een mechanische manier op het bindweefsel. Dit verhoogt de lokale doorbloeding wat leidt tot een verhoogde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. De productie lichaamseigen elastine, hyaluronzuur en collageen wordt opgestart en gestimuleerd.. Niet voor niets wordt het ook wel omschreven als fitness voor de huid!
LPG endermologie is een revolutionaire machine die stilletjes aan ook Vlaanderen verovert. Velen zijn gebaat bij de positieve effecten van deze natuurlijke vorm van vet- en vochtafdrijving. De techniek van LPG endermologie (therapeutisch) wordt ingezet voor volgende zaken:

1. Het versoepelen van littekens na operaties (vb. na keizersnede of borstamputatie), ernstige brandwonden of kwetsuren. Sommige littekens herstellen niet goed, waardoor deze groter worden en er roder beginnen uitzien. Via LPG wordt je litteken smaller en minder zichtbaar voor het blote oog
2. Na borstkanker kan er lymfoedeem ontstaan in de arm. Via deze techniek kan je manuele lymfedrainage ondersteunen met een lymfedrainage met het toestel.
3. Veneus oedeem, spataders, gezwollen voeten en benen. Via drainerende technieken wordt er op regelmatige basis een drainage gedaan van het vocht dat het lichaam zelf niet meer in staat is om af te voeren.

aanpak

LPG endermologie maakt alle vetkussentjes los. Toch vereist deze techniek enkele sessies om echt te kunnen slagen. Maak een afspraak voor een eerste behandeling bij een van onze therapeuten. Nadien wordt bepaald hoeveel sessies nog nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Een behandeling wordt enkel gestart op voorschrift of doorverwijzing van een arts.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We sturen enkel onderbouwde en relevante inhoud, beloofd!
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, Belgiƫ
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be