De Gezondheidspraktijk

Ondergewicht

Ondergewicht is iets wat vaak onderschat wordt. Heel vaak ligt de focus op gewicht verliezen maar er zijn ook mensen die gezond willen bijkomen. Bij ondergewicht ben je te licht voor je lengte of weeg je te weinig voor een goede gezondheid. Ondergewicht kan ook lichamelijke en psychische gevolgen hebben. We helpen je graag naar een gezond gewicht met een lange termijn plan dat wérkt.
Als je ondergewicht hebt is aankomen belangrijk. Ondergewicht betekent dat je minder weegt dan goed is voor je gezondheid. Wanneer je moet bijkomen na gewichtsverlies of ziekte moet je ook je spieren weer opbouwen. We leggen de nadruk naast eten dan ook op bewegen.

We helpen je om op lange termijn het gewenste resultaat behalen én behouden.

aanpak

We brengen je huidige eetgewoontes in kaart aan de hand van gesprekken. Op basis van deze inzichten vullen we aan en geven we advies. Alles met als doel op een gezonde bij te komen. Naast voeding komen ook stress, ontspanning, beweging en slaap aan bod. Samen met jou maken we doelstellingen richting een gezondere leefstijl en een gezond gewicht. De relatie met eten is voor iedereen anders. We werken op maat van jouw lichaam en doelen aan een lange termijn plan dat wérkt.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We sturen enkel onderbouwde en relevante inhoud, beloofd!
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be