De Gezondheidspraktijk

Medische sportbegeleiding

Sporten als medicijn, dat is iets waar we sterk in geloven bij De Gezondheidspraktijk. Heb je nood aan professionele begeleiding na een blessure, operatie of wat dan ook? We brengen je graag weer op correcte en verantwoorde manier in beweging!
Je kan als sportieveling overlopen van ambitie, wat op zich heel positief is. Toch weten velen niet wat hun lichaam écht aankan. Zeker bij beginners zien we vaak blessures terugkomen omdat ze niet op de juiste manier trainen. Maar ook topsporters kampen regelmatig met blessures of overbelasting. Wij geloven in verantwoord sporten en bieden dankzij onze jarenlange ervaring de juiste ondersteuning.

aanpak

We begeleiden zowel beginners, recreatieve sporters als topsporters in hun zoektocht naar verantwoord trainen zonder pijn en blessures. We trachten in eerste instantie blessures te voorkomen. We kijken hoe prestaties op verantwoorde manier verbeterd kunnen worden én behandelen blessures en klachten waar nodig. Bewegen en genezen gaan hand in hand. Wij zijn je coach onderweg voor jong en oud!

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag op de hoogte? Zoek je tips voor een gezonde levensstijl? Volg ons op Instagram @de_gezondheisdpraktijk
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be