De Gezondheidspraktijk
burn out
Met meer als 10 jaar ervaring als kinesitherapeut, zie ik het aantal jonge werkende mensen met burn out en chronische nek-en rugklachten alleen maar toenemen. De maatschappij maar ook vaak wij zelf, dwingen ons steeds en altijd te presteren. Altijd 100 procent er zijn, steeds in het rood gaan. Maar nooit krijgen we aangeleerd hoe we terug uit die stress moeten gaan, hoe we daar mee moeten omgaan en hoe we onszelf kunnen versterken mentaal en lichamelijk om met deze druk en pijn om te gaan.

1 op 1 coaching

Via individuele coaching probeer ik samen met jou terug een weg te vinden naar meer controle over je pijnniveau, je stressniveau en omgang. Terug één worden met je lichaam zodat die terug voor jou kan werken in plaats van tegen werken. Dit is een traject van enkele weken tot maanden waar we als team werken om jouw leven back on track te krijgen.

Het intake gesprek duurt 1-1,5u, de sessies daarop duren steeds 1u en worden om de 1, 2 à 3 weken ingepland. Dit naargelang uw noden en wensen.

Mits kinesitherapie voorschrift kan u een deel terugtrekken van uw ziekenkas.

Prijs:
intake = 85 euro
behandelsessie = 65 euro

P.S.: Ik hoor u nu al denken, dat is toch wel veel geld om in mij te investeren... maar weet dat ik altijd 10 x meer investeer in u dan het bedrag dat ik vraag!

"YOU ARE ALWAYS ONE DESCISION AWAY FROM A COMPLETELY DIFFERENT LIFE!"
chronische pijn
De Gezondheidspraktijk
Prinses Jos.-Charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas, België
/swfiles/body/logo-met-tekst

Tel. 03 777 95 11

Gsm. 0468207607
info@degezondheidspraktijk.be